top of page
metalen constructie Boelens-De Smet

Een goed ontworpen magazijn laten bouwen biedt niet alleen voldoende opslagruimte, maar draagt ook bij aan de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. Wanneer u een magazijn wilt bouwen, zoekt u een partner die zowel de technische expertise als de ervaring heeft om dit project tot een succes te maken. Bij Boelens-de Smet uit Evergem zijn we gespecialiseerd in constructie en zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.

Wilt u uw magazijn laten bouwen door onze experts?

Magazijn laten bouwen

Waarom u bij ons uw magazijn kan laten bouwen

Het laten bouwen van een magazijn vereist een gedetailleerde aanpak en vakmanschap. U bent op zoek naar een betrouwbare aannemer die het volledige proces kan beheren, van ontwerp tot oplevering. Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan een functionele en duurzame opslagruimte die snel en efficiënt gerealiseerd kan worden. Ons team heeft uitgebreide ervaring verschillende projecten, waaronder het laten bouwen van een magazijn of het bouwen van een loods. Wij leveren maatwerkoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Uw zoektocht om een professioneel bedrijf te vinden voor al uw bouwprojecten, eindigt bij ons.

✔ Expertise in ijzer- en staalconstructies

✔ Specialist in constructiewerken

✔ Gebruik van geavanceerde technologie

Boelens-De Smet

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.

AGRO & INDUSTRIEGEBOUW

B.V.B.A Boelens-De Smet

Bel ons direct voor een aanpak op maat

Bent u klaar om uw magazijn te laten bouwen? Neem dan direct contact met ons op via ons telefoonnummer 09 373 48 06. Ons team van specialisten in de industriebouw staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij elk aspect van uw project. Kies voor een partner die kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid garandeert.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

Boelens-De Smet

Contactgegevens

Kantoor, werkplaats & maatschappelijke zetel

Finlandstraat 8 - 9940 Evergem

Anchor 1
bottom of page