top of page
Boelens-De Smet

Lasersnijwerken

Lasersnijwerken zijn belangrijk voor nauwkeurige en efficiënte constructiewerkzaamheden. U schakelt Boelens-de Smet uit Evergem in voor lasersnijwerken van ongeëvenaarde precisie en snelheid voor een breed scala aan toepassingen. Onze expertise in lasersnijwerken stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de eisen van uw project.

Wilt u staal laten lasersnijden voor uw projecten?

Wat ons de ideale partner maakt voor lasersnijwerken

Bij de uitvoering van bouwprojecten is de precisie van lasersnijwerken van groot belang. U zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf die uw wensen kan omzetten in realiteit met de hoogste nauwkeurigheid. Wij kunnen platen snijden met afmetingen tot 4000mm x 2000mm en diktes variërend van 1mm tot 20mm. Dankzij onze geavanceerde technologie en efficiënte werkwijze garanderen wij snelle levertermijnen, vaak binnen 24 uur. Dit maakt ons de ideale partner voor al uw lasersnijbehoeften. Of het nu gaat om het lasersnijden van metaal of staal, wij leveren kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoet.

Boelens-De Smet

Aarzel niet ons te contacteren voor verder info.

AGRO & INDUSTRIEGEBOUW

B.V.B.A Boelens-De Smet

Neem direct contact met ons op

Bent u klaar om ons in te schakelen voor lasersnijwerken? Neem dan direct contact met ons op. Als specialist in de industriebouw staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw projecten. Bel ons vandaag nog op het nummer 09 373 48 06 en ontdek hoe wij uw lasersnijwerken tot een succes kunnen maken.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page