top of page
metalen constructie Boelens-De Smet

Als u overweegt om een loods te bouwen, wilt u een partner die ervaren is en hoogwaardige constructiewerkzaamheden levert. Of het nu gaat om opslag, productie of andere industriële toepassingen, een goed gebouwde loods biedt talloze mogelijkheden. Bij Boelens-de Smet uit Evergem hebben we de expertise om uw loods te bouwen met de hoogste kwaliteitsstandaarden, waarbij we rekening houden met al uw specifieke wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact op voor uw perfecte 

loods

Loods laten bouwen

Hoe wij u kunnen helpen wanneer u een loods wil bouwen

Een loods bouwen vereist een grondige planning en vakmanschap. U bent op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf die uw project van begin tot eind kan beheren. Wij hebben ervaring in verschillende bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan magazijnen bouwen of het bouwen van een loods. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen. Wij begrijpen dat u een duurzame en functionele ruimte nodig heeft die snel en efficiënt gebouwd wordt. Daarom leveren wij niet alleen uitstekende ijzer- en staalconstructies, maar ook een betrouwbare service die aan uw verwachtingen voldoet.

✔ Expertise in ijzer- en staalconstructies

✔ Specialist in constructiewerken

✔ Gebruik van geavanceerde technologie

Boelens-De Smet

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.

AGRO & INDUSTRIEGEBOUW

B.V.B.A Boelens-De Smet

Neem contact op en laat uw project aan ons over

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij elk aspect. Door contact met ons op te nemen, kiest u voor een partner die kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Bel ons vandaag nog op 09 373 48 06 en ontdek hoe wij uw project tot een succes kunnen maken.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

Boelens-De Smet

Contactgegevens

Kantoor, werkplaats & maatschappelijke zetel

Finlandstraat 8 - 9940 Evergem

Anchor 1
bottom of page