top of page
metalen constructie Boelens-De Smet

Metaalconstructies lassen is een belangrijk onderdeel van diverse bouw- en constructiewerken en een van onze specialismes. Bij het lassen van metaalconstructies zorgen wij bij Boelens-de Smet uit Evergem voor sterke en duurzame verbindingen de stabiliteit en veiligheid van uw projecten verbeteren. Onze gespecialiseerde technieken en ervaren lassers garanderen hoogwaardige resultaten die aan de hoogste normen voldoen.

Wilt u metaalconstructies laten lassen door onze specialisten?

Metaalconstructies lassen

Onze aanpak om metaalconstructies te lassen

Het lassen van metaalconstructies wordt toegepast in verschillende sectoren, waaronder industrie, landbouw en commerciële bouw. Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf voor metaalconstructies lassen, zoekt u iemand die ervaring en vakmanschap biedt in ijzer- en staalconstructies. Wij begrijpen dat u een betrouwbare en professionele dienstverlener nodig heeft die uw specifieke behoeften kan invullen. Ons team heeft uitgebreide expertise in metaalconstructies lassen en metaal lasersnijden. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw bouwprojecten. Of het nu gaat om complexe structuren of eenvoudige componenten, wij leveren kwaliteit en precisie die u kunt vertrouwen.

✔ Expertise in ijzer- en staalconstructies

✔ Specialist in constructiewerken

✔ Gebruik van geavanceerde technologie

Boelens-De Smet

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.

AGRO & INDUSTRIEGEBOUW

B.V.B.A Boelens-De Smet

Neem contact op voor uw laswerk

Heeft u vragen over metaalconstructies lassen of wilt u een project met ons bespreken? Neem dan direct contact met ons op via ons nummer 09 373 48 06. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw laswerkzaamheden. Door met ons in gesprek te gaan, kiest u voor een partner die streeft naar perfectie en betrouwbaarheid. Bel ons vandaag nog en ontdek hoe wij uw metaalconstructies lassen tot een succes maken.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

Boelens-De Smet

Contactgegevens

Kantoor, werkplaats & maatschappelijke zetel

Finlandstraat 8 - 9940 Evergem

Anchor 1
bottom of page