top of page
metalen constructie Boelens-De Smet

Bij het uitvoeren van bouwprojecten in en rondom Gent is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner die vakmanschap en kwaliteit levert. Boelens-de Smet uit Evergem staat voor u klaar. Als ervaren bedrijf zijn wij gespecialiseerd in diverse bouwprojecten en bieden wij uitgebreide oplossingen voor al uw constructiebehoeften.

Bent u klaar om uw bouwprojecten met ons te starten?

Bouwprojecten in Gent en omstreken

Voor wat voor bouwprojecten schakelt u ons in?

Onze expertise in bouwprojecten omvat een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan uw eisen te voldoen. Van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke oplevering, wij begeleiden u door het gehele proces. Als bouwbedrijf begrijpen wij dat elk bouwproject uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Of het nu gaat om lasersnijwerken, industriële bouwwerken, stallenbouw of complexe ijzer- en metaalconstructies, wij staan klaar om uw visie te realiseren. Uw zoektocht om een betrouwbare en deskundige partner te vinden voor al uw projecten in de industriebouw, komt bij ons volledig tot zijn recht.

✔ Expertise in ijzer- en staalconstructies

✔ Specialist in constructiewerken

✔ Gebruik van geavanceerde technologie

Boelens-De Smet

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info.

AGRO & INDUSTRIEGEBOUW

B.V.B.A Boelens-De Smet

Bel ons direct voor al uw bouwprojecten

Bent u klaar om uw bouwprojecten met ons te starten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verwezenlijken van uw bouwplannen. Bel ons op het nummer 09 373 48 06 en ontdek hoe wij uw bouwprojecten in Gent tot een succes maken.

Contactformulier

Bedankt voor uw bericht!

Boelens-De Smet

Contactgegevens

Kantoor, werkplaats & maatschappelijke zetel

Finlandstraat 8 - 9940 Evergem

Anchor 1
bottom of page